Tämän vuoden cirnecopennut esittelyssä

lpennut-pikkukuva

Tänä vuonna meille syntyi peräti kaksi cirnecopentuetta, mutta takana oli myös kahden vuoden mittainen pienehkö tauko cirnecokasvatuksessa.

Vuoden ensimmäiset pentumme, Iosono F-pennut, syntyivät juhannuksen kieppeillä kesäkuussa. Pentuja syntyi yhteensä kolme, velipoika Indy (Iosono Fazer) ja kaksi siskoa Lyyti (Iosono Finlandia) & Ruusa (Iosono Fiore). Pentujen isä on nuori ja näyttelyissä voittoja toisensa jälkeen takonut italiantuontimme Simba (Hadranensis Simba) ja emänä kaunis Dalma (Iosono Haute Couture). Kaikki Simban ja Dalman pennut jäivät Helsinkiin ja yksi pennuista, Lyyti, jäi meidän omistukseemme.

Toinen pentueemme syntyi elokuun lopulla ja näitä pentuja syntyi peräti seitsemän, kolme poikaa ja neljä tyttöä. Osasimme odottaa isohkoa pentuetta, sillä pentueen emä Lumo (Lex Murphy Let’s Get It On) itsekin syntyi samankokoiseen pentueeseen. Näiden pentujen isänä on Uno (Iosono Naxos), näyttelyissä erittäin menestyneen Nandan (Iosono Nirvana) täysveli. Nämä pennut ovat vielä meillä kotona, mutta muuttavat pian uusiin koteihinsa. Pentujen nimet alkavat L-kirjaimella ja suurin osa pentujen virallisista nimistä liittyy valoteemaan äiti Lumon nimen vuoksi.

 

Ensiksi kesäkuussa syntyneen F-pentueen pennut esittelyssä:

Iosono Finlandia
Yläpuolella Lyyti (Iosono Finlandia)

Iosono Fiore
Yläpuolella Ruusa (Iosono Fiore)

Iosono Fazer
Yläpuolella Indy (Iosono Fazer)

 

 

Sitten 6-viikkoiset L-pentueen pennut.

Kuvat (C) Tapio Auvinen (aamumehu.fi )

Iosono Luminita
Yläpuolella Iosono Luminita

Iosono Latina
Yläpuolella Iosono Latina

Iosono Lumoava
Yläpuolella Iosono Lumoava

Iosono Lumen
Yläpuolella Iosono Lumen

Iosono Lumiere
Yläpuolella Iosono Lumiere

Iosono Lux
Yläpuolella Iosono Lux

Iosono Luciana
Yläpuolela Iosono Luciana

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com