Italianvinttikoiranpentuja odotettavissa huhtikuussa

pikkukuva-niilojafiina

Odotamme italianvinttikoirapentuja huippuluonteisista vanhemmista huhtikuussa 2019.

Tulevan pentueen emä Fiina (Iosono Tiffany) edustaa jo neljättä sukupolvea italianvinttikoiriamme. Tämä tulee olemaan Fiinan toinen pentue. Sen ensimmäinen pentue syntyi syksyllä 2017 ja olemme todella tyytyväisiä pentuihin – ne ovat luonteeltaan hyvin avoimia ja iloisia sekä ulkonäöltäänkin oikein sieviä. Fiina on silmätarkastettu kolmeen kertaan, vuosina 2016, 2017 sekä viimeksi vuoden 2018 lopulla. Fiinalla on toisessa silmässään italianvinttikoirille hyvin yleinen lasiaisenrappeuma, muuten silmät ovat ok. Polvet Fiinalla on tarkastettu terveeksi, 0/0. Fiina on ollut tähän asti täysin terve. Fiinalla on erittäin upea luonne; se on rohkea, avoin ja iloinen luonteeltaan. Se rakastaa ihmisiä ja koiria ja on hyvin sopeutuvainen ja hiljainen.

Tuleva isä Niilo (Necku Wow Factor) edustaa jo 7. peräkkäistä sukupolvea suomalaisia Necku-italiavinttikoiria. Tämä tulee olemaan Niilon toinen pentue. Niilollakin on kertakaikkisen upea luonne; se on luonteeltaan hyvähermoinen, superrohkea, mutta italiaanoksi rauhallinen ja hiljainen. Niilon silmät ja polvet on tutkittu kahteen otteeseen, ja sillä on tervet polvet ja silmissä lievä lasiaisenrappeuma.

niilojafiina

Jos olet kiinnostunut tulevasta pentuesuunnitelmastamme tai ylipäätänsäkin rodusta, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää. Sähköpostiosoitteemme on iosonocirneco@gmail.com ja puhelinnumeromme 040 568 0179 (Erja) ja 040 165 7010 (Inka, mielellään klo 17 jälkeen).

 

Kuva Niilosta:

niilovalokuvaus

niilonaama

Kuva Fiinasta:

fiinaseisoo

fiinanaama

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com