Iosono-cirnecot mukana vuoden kasvattaja -skabassa

kasviskpikkukuva

Kasvattajaryhmien esittäminen on yksi hauskimpia asioita koiranäyttelyharrastuksessa. Kovinkaan usein emme ole olleet kasvattajaryhmällä liikenteessä, mutta yleensä ryhmä on kuitenkin esitetty muutaman kerran vuodessa. Viime kuukausina kasvattajaryhmämme on kuitenkin niittänyt melkoista menestystä ja olemme tällä hetkellä epävirallisen laskennan mukaan kuudensina vuoden kasvattaja -kilpailussa (kaikki rodut!). Tällainen menestys on ennenkuulumatonta, koska cirnecot sijoittuvat hyvin harvoin ryhmäkilpailuissa Suomessa.

iosono-bis2-kasvattaja

Viime vuoden lopulla marraskuussa Tampereen näyttelyssä esitimme ensimmäistä kertaa nykyisellä kokoonpanolla olevan menestyksekkään kasvattajaluokkamme, jossa on neljä koiraa kolmesta eri pentueesta: Tito (Iosono Uno di Noi), Venti (Iosono Universo), Tilda (Iosono Hadriana) & Nanda (Iosono Nirvana). Siinä näyttelyssä emme sijoittuneet, mutta seuraavassa näyttelyssä, joulukuisessa Messukeskuksen Voittaja -näyttelyssä tuli Best in Show 2 -sijoitus. Tuo menestys oli aivan upeaa, koska cirnecot eivät ole koskaan sijoittuneet niin korkealle näyttelyissä kasvattajaryhmällä Suomessa tämän tasoisessa näyttelyssä.

imatrakv-bis2b

Kolmannen kerran kävimme esittämässä ryhmän huhtikuisessa Imatran kansainvälisessä näyttelyssä, jossa tuli jälleen Best in Show 2 -sijoitus.

Neljännen kerran ryhmä esitettiin viime viikonloppuna toukokuussa Tampereen NORD-näyttelyssä, ja olimme niin ikään jälleen Best in Show 2! Viidennen kerran esittäessämme ryhmän Tampereen kv-näyttelyssä ryhmämme pääsi 9 parhaan joukkoon n. 40-50 ryhmästä.

iosono_tampere2018bis2

Nämä ryhmän neljä koiraa osaavat esiintyä keskenään aivan upeasti – koirat osaavat keskittyä seisomaan paikoillaan rinta rinnan useita minuuttejakin. Emme ole erikseen käyneet harjoittelemassa ryhmän kanssa kuin kerran, muuten treeni on tapahtunut näyttelykehissä. Mutta nämä neljä koiraa taitavatkin olla keskenään luonnonlahjakkuuksia. Toistaiseksi emme ole ilmoittaneet juuri tätä kasvattajaryhmää vielä mihinkään näyttelyyn, mutta tässä pitänee alkaa kaivaa kalenterit esille ja tuoda ryhmää muuallakin esille.

Kiitos Maria Ketola (Titon omistaja) sekä Elina Karlsson (Ventin & Tildan omistaja) ja kasvattajaryhmissämme jelpanneet Noora Jyly, Salla Murto & Maarit Astrén!

voittaja2017-bis2kasv

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com