Simba, Nanda ja Hippo Tallinnassa

pikkukuva-viroranta

Lähdimme cirnecoiden Simban (Hadranensis Simba) & Nandan (Iosono Nirvana) sekä italianvinttikoira Hipon (Iosono Valentino) ja Hipon omistajan Nicolinan kanssa viikonloppureissuun Viroon. Matkan päätarkoituksena oli osallistua Tallinnan Voittaja -koiranäyttelyyn, mutta lenkki upeissa rantamaisemissa Pohjois-Viron rannoilla oli kyllä koko viikonlopun mieleenpainuvin kokemus. Kiitos Tallinnassa asuville kasvatinomistajillemme Kristiinalle ja Kaitsulle tästä upeasta kokemuksesta. Sääkin oli aivan kesäinen, täysin sininen taivas ja peräti +20 C huhtikuussa!

Näyttelyssä tuli cirnecoille upeaa menestystä. Kehässä esitettiin seitsemän cirnecoa, joista Simba nappasi pääpotin ja oli rotunsa paras sertillä, CACIB:lla ja Tallinnan Voittaja 2018 -tittelillä. Ryhmäkilpailussa Simba myös sijoittui peräti neljänneksi (RYP4), mikä oli upeaa, koska vitosryhmässä oli niin paljon menestyneitä rotunsa parhaimpia koiria. Nanda oli paras narttu sertillä ja ensimmäisellä ulkomaan CACIB:llaan. Nanda tienasi reissusta kaksi titteliä, sillä siitä tuli Viron muotovalio ja Tallinnan Voittaja 2018. Hipon tulos kehässä oli luokka kakkonen erinomainen -arvosanalla.

nandasimba

Ylhäällä: Simba & Nanda

iosono-nirvana-2years-mobile

Ylhäällä: Nanda

hadranensis-simba2

Ylhäällä: Simba

hippo-ranta-v2

Ylhäällä: Hippo

tallinnwinner2018

Ylhäällä: Simba ROP (kiitos Emmalle avusta ROP-kehässä!) ja Nanda VSP

simba-groupfinals

Ylhäällä: Simba

simba1

Ylhäällä: Simba

simba-group4

Ylhäällä: Simba RYP4

iosono-biagini

Ylhäällä: Tallinnassa asuva Falco-kasvattimme (Iosono Biagini)

hippo-ranta3b

nandahippo-ranta

Ylhäällä: Hippo & Nanda

iosono-nirvana-2years2-less

Ylhäällä: Nanda

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com