Cirnecopentusuunnitelmia

pentukuvapikkuk

Suunnittelemme vuodelle 2018 kahta cirneco dell’etnan eli etnankoiran pentuetta. Ensimmäinen pentue on suunnitteilla keväälle 2018 ja toinen pentue loppukesälle/alkusyksylle 2018.
 

Dalman pentue, kevät 2018
 
Keväälle odotetun pentueemme emä on huippuluonteinen kasvattimme Dalma (Iosono Haute Couture), joka täyttää keväällä kolme vuotta. Dalma edustaa viidennettä sukupolvea Iosono-cirnecoita. Sen isä Toto’ (Hadranensis Toto’) on viime vuosien yksi voitokkaimmista cirnecoista Italiassa ja emä on oma kasvattimme Aida (Iosono Poesia), joka on kahdessa pentueessaan osoittanut hyvää jälkeläisnäyttöä.

Luonteeltaan Dalma on erittäin avoin ja hyvähermoinen sekä se rakastaa kaikkia ja kaikkea. Dalma on kattavasti terveystarkastettu. Sen silmät, polvet (0/0), lonkat (A/A) ja kyynärät (0/0) on tutkittu terveiksi. Dalma on myös MyDogDNA-geenitestattu ja sen genominlaajuinen monimuotoisuus (39 %) on yksi korkeimmista, mitä Suomessa on testattu cirnecoissa ja perimän terveysindeksi sillä on 113.

Dalma on käynyt muutamassa koiranäyttelyissä ja se on pärjännyt niissä erinomaisesti. Dalmalla on kaksi sertifikaattia sekä se oli vuoden 2017 cirnecoiden Club Showssa paras narttu.

(Dalman oma sivu >> )

 

dalma-iosonohautecouture4

dalma-iosonohautecouture2

 

—–

 
Lumon pentue, loppukesä/alkusyksy 2018
 
Toinen tälle vuodelle suunniteltu pentue on ruotsintuontinartullemme Lumolle (FI MVA HeW-15 Lex Murphy Let’s Get It On), joka on Pohjoismaiden ehkäpä kahden kaikkein aikojen voitokkaimman cirnecon yhdistelmästä. Lumon isä on meidän oma, kotona asuva Luckymme (Multi Ch Lucky del Borgo di Pratica) ja emä Ruotsissa asuva Lava (Multi Ch Chininas Ursula Un Uragano Lieve).

Lumolla on vanhempiensa tapaan aivan ihastuttava luonne; se on hyvin ystävällinen, sopeutuva, avoin sekä helppoluontoinen koira. Lumo on myös kattavasti terveystarkastettu. Sen silmät, polvet (0/0), lonkat (A/A) ja kyynärät (0/0) on tutkittu terveiksi. MyDogDNA-testin mukaan Lumon genominlaajuinen monimuotoisuus on rodun keskiarvoon nähden korkea, 37,4 % ja perimän terveysindeksi sillä on myös keskiarvoa huomattavasti korkeampi, 110.

Lumo on ulkomuodoltaan näyttävä ja veistoksellinen narttu, ja se onkin menestynyt erinomaisesti näyttelyissä. Se on Suomen muotovalio ja vuonna 2015 se oli toiseksi menestynein cirneconarttu.

(Lumon oma sivu >> )

smlumo6G1A0337

lumo2vsm

 

Jos olet kiinnostunut rodusta tai tulevista pennuista, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.

Sähköpostiosoitteemme on iosonocirneco@gmail.com ja puhelinnumeromme 040 165 7010 (Inka, mielellään klo 17 jälkeen) tai 040 568 0179 (Erja).

 

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com