Loppuvuoden näyttelytulokset

kiropikkukuva

Meidän Luckyn (Lucky del Borgo di Pratica) sekä Toscan (Iosono Diamante) jälkikasvu jatkoi menestystään näyttelykehissä myös loppuvuonna. Koko vuosi oli itse asiassa meidän koirien jälkeläisille aivan mielettömän hieno ja kiitos siitä aktiivisille omistajille.

Syykuiseen Ahvenanmaan Eckerön kansainväliseen näyttelyyn osallistui viisi cirnecoa, joista sattumoisin kaikki olivat Ruotsista. Rotunsa parhaan voiton vei Luckyn vuoden ikäinen poika Bacon (Lex Murphy Bring Home The Bacon) ja samalla Bacon sai Suomen sertin. Baconin sisko Tesla (Lex Murphy Can’t Get Enough) oli narttujen 2. paras ja sai varasertin.

teslaclubshow14

Lokakuussa Sundsvallin kansainvälisessä näyttelyssä Bacon oli 2. paras uros sertillä ja Tesla oli paras narttu sertillä. Viikkoa myöhemmin Scaramanga (Lex Murphy I Snooze You Lose) oli Vallentunassa rotunsa paras ensimmäisellä sertillään.

Tito (Iosono Uno di Noi) matkasi marraskuussa Viroon kahteen näyttelyyn. Tuliaisina sieltä kaksi rotunsa paras -voittoa, kaksi CACIB:ia ja Viron muotovalion arvo.

 

lumomv

Jyväskylän marraskuisessa näyttelyssä Lumo (Lex Murphy Let’s Get It On) oli paras narttu sertillä ja sen puoliveli Indi (Iosono Classico) oli 2. paras uros cacibilla.

teslasev14

Joulukuun Ruotsin voittaja -näyttelyssä esitettiin yhdeksän cirnecoa. Tesla oli rotunsa paras, Bacon oli 2. paras uros ja veljet Marley 3. paras uros sekä Scaramanga junioriluokassa kolmanneksi paras.

ninjam

Helsingissä pidetystä Voittaja-näyttelyistä me jäimme pois, sillä matkasin samana viikonloppuna Italiaan koiranhakureissulle. Lauantaina Helsinki Winner -näyttelyssä Luckyn poika Kiro voitti junioriurokset ja oli lopulta urosten 2. paras sertillä. Toscan poika Venti (Iosono Universo) oli kolmanneksi paras uros vara-cacibilla. Dinan (Iosono Divina) tytär Gimma (Marisla’s Amantea) voitti narttujen tittelin ja oli paras narttu. Siskonsa Pau (Marisla’s Alessandria) oli kolmanneksi paras narttu vara-cacibilla, Luckyn tytär Tesla oli paras narttu 4. Seuraavana päivänä Voittaja -näyttelyssä Tesla vei koko potin ja oli rotunsa paras, veljensä Kiro oli paras uros 2. ja Venti paras uros 3. vara-cacibilla. 2. paras narttu cacib:lla oli Gimma ja meidän G-pentujen emä Ninja (Vespinja’s Cara Mia Iosono) oli kolmanneksi paras narttu ja rotunsa paras veteraani.

ventim

Vuoden loppuun mennessä Luckyn vuoden ikäiset ruotsinpennut keräsivät mieletöntä menestystä. Sertejä kertyi Teslalle 14, Baconille 12, Marleylle yhdeksän, Kirolle kolme ja Lumolle ja Scaramangalle kaksi. Yksi pennuista, Envy (Lex Murphy I’m Hot You’re Not) muutti USA:han ja se osallistui loppuvuonna ensimmäiseen näyttelyyn, josta tuliaisina tuli useampi ROP-voitto sekä Americas ja Caribbean juniorimuotovalion arvo. Toscan pojat Venti ja Tito olivat erityisen paljon esillä näyttelyissä erinomaisella menestyksellä ja mielenkiinnolla odotamme vuoden menestyksekkäimpien cirnecoiden listausta.

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com