Tervetuloa Suomeen, italianpoika Teppo!

teppopikkukuva

Läksin joulukuussa Voittaja-näyttelyviikonloppuna näyttelyiden sijasta Pohjois-Italiaan ja toin sieltä tuliaisina Suomeen parmesanjuuston lisäksi seitsemän kuukauden ikäisen cirnecopojan. Pojan virallinen nimi on Hadranensis Radames ja Suomeen muuttaessaan sen kutsumanimi vääntyi Tepoksi. Teppo muutti meidän Toscan pojan Titon perheeseen.

Tepon kasvattajat ovat Jane Moore & Domenico Tricomi, jotka olivat myös ensimmäisen cirnecomme Jazin (Hadranensis Bambi) kasvattajia. Tepon isä on Hadranensis Remo, joka on ollut useampana vuotena putkeen Iso-Britannian voitokkain cirneco, ja Tepon emä on sisilialaisen Falco Rosso -kennelin kasvatustyötä.

teppo7kk

teppo-jane

teppo-inka

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com