Cirnecopennut esittelyssä

nandanpennutpikkukuva

Viimeisin cirnecopentueemme, Iosono O-pentue ja järjestyksessään 19. cirnecopentueemme, syntyi syyskuun lopulla. Vastaanotimme tähän maailmaan kolme nallekarhun pentua: kaksi potraa urosta ja yhden suloisista suloisimman nartun. Tämä pentue on meille kunnon mittatilauspentue, sillä vanhempina siinä ovat meidän omat kasvatit Venti (Iosono Universo) ja Nanda (Iosono Nirvana).

Pentue linjaantuu kauas taakse yhteen ensimmäiseen cirnecokasvattiimme Meaan (Iosono Mea della Mea), joka syntyi 18 vuotta sitten meidän toiseen cirnecopentueeseen sekä ruotsalaiseen Bossoon (Red Hawk’s Bosso). Näistä kahdesta koirasta onkin meidän päänarttulinja peräisin.

nandapennut2vrk_savy

Venti ja Nanda ovat olleet näyttelyvuosinaan Suomen voitokkaimmat tai voitokkaimpia cirnecoita. Erityisen hienoa on kuitenkin se, että Ventin omistaja on ensimmäisenä cirnecon omistajana maailmassa kokeillut ennakkoluulottomasti eri lajeja (näyttelyiden lisäksi agility, rallytoko, ratajuoksu, maastojuoksu, ajuejuoksu) Ventin kanssa. Venti on osoittanut erityisesti agilityssä ja rallytokossa suurta lahjakkuutta, ja Ventillä onkin todennäköisesti ensimmäisenä cirnecona maailmassa rallytokon koulutustunnus.

Pennut ja mammakoira Nanda voivat oikein hyvin, ja pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hienosti. Jäämme odottelemaan tulevia viikkoja, jolloin pennuista alkaa näkymään niiden omia persoonallisia luonteenpiirteitä.

Näillä kaikilla pennuilla on jo kodit tiedossa.

 

august-gunnar16pv

Yllä: Pienet nallekarhun pojat ”August” ja ”Gunnar”

 

greta16pv

Yllä: ainokainen tyttö ”Greta”

nanda-venti2

Kuvassa yllä pentujen emo Nanda (Iosono Nirvana) ja isä Venti (Iosono Universo)

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com