Euroopan maastomestaruuksista hopeaa

pikkukuva-emm

Vinttikoirien Euroopan maastomestaruuskilpailut pidettiin juhannuksena Pärnussa, Virossa. Meidän kasvateista Suomen maajoukkuetta oli päässyt edustamaan etnankoira Tilda (Iosono Hadriana), italiaano Rocky (Iosono Kheops) sekä italiaano Hippo (Iosono Valentino).

Etnankoirissa kisasi kuusi narttua ja seitsemän urosta. Alkuerien jälkeen Tilda oli upeasti johdossa ja lopulta finaalien jälkeen palkintojenjaossa Tilda kruunattiin cirneconarttujen EM-hopeamitalistiksi! Lisäksi Tilda sai Viron maastosertin ja siitä tuli samalla Viron käyttövalio maastojuoksusta. Todella mahtavaa, suuret onnittelut Tildalle sekä valmentaja Ellille! Cirnecoiden molempien sukupuolien kultamitalit tulivat myös Suomeen, upeaa.

Italianvinttikoiria kisasi sitten enemmänkin, sillä kilpailuun osallistui peräti 27 narttua, 28 urosta ja ylikorkeitakin oli jopa 24 kappaletta. Rocky kisasi vasta kolmannessa kilpailussaan, minkä vuoksi voimme olla todella ylpeitä Rockyn lopullisesta sijasta, joka oli 11. Hipolla oli hieman omat kuviot juoksuradoissaan ja sijoitus oli urosten 24. Italiaanourosten kultamitali tuli Suomeen, ja muutkin suomalaiset italiaanot saivat hienoja sijoituksia.

tildaemm

Tilda, EM-hopeamitalisti (kuva Elina Karlsson)

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com