Tuloskimaraa

pikkukuv-venti

Aktiiviharrastuskausi on pikkuhiljaa alkamassa näin kevään tullen, mutta palataanpa vielä parin kuukauden takaisiin saavutuksiin.

Venti (Iosono Universo) kokeili omistajansa Ellin kanssa, kuinka nopeasti cirnecon voi saada Baltian, Viron, Latvian ja Liettuan muotovalioksi. Aikaa siinä meni vain kahdeksan päivää. Helmikuun 14. pv Venti oli Tallinnan kansainvälisessä näyttelyssä rotunsa kaunein kolmesta cirnecosta. Seuraavana viikonloppuna Venti suuntasi Latviaan sekä Liettuaan, jossa se niin ikään myös voitti rotunsa kolmesta yksilöstä. Ja näin ollen titteliriville tipahti neljä uutta titteliä, nuo tämän kappaleen alussa mainitut. Onnittelut Venti & Elli ja kiiiiitos aktiivisuudestanne!

venti-tallinna

Venti oli myös Lahden kv-näyttelyssä 21.3. neljästä cirnecosta rotunsa paras. Samassa näyttelyssä Luckyn poika Kiro (Lex Murphy Fierce N Furious) oli urosten 2. paras sertillä. Tuomarina oli Pirjo Aaltonen.

Kiron sisko Lumo (Lex Murphy Let’s Get It On) pärjäsi hienosti näyttelyssä ja oli  rotunsa paras Jyväskylässä 22.3.2015.

Maastojuoksukilpailut startattiin perinteisillä talvimaastoilla 15.3. ja kisaan osallistui kahdeksan cirnecoa. Belgiantuontimme Pasi (Cyrenensis Mascotte) juoksi ensikilvassaan kolmanneksi ja sai sertin pistein 462. Mahtavaa!! Ventin into sen sijaan lopahti kesken juoksun ja se keskeytti. Pistesaalis jäi varsin vaatimattomaksi, 30 pisteeseen ja tällä kertaa jumbosija.

Minä olen kerennyt tänä vuonna sen sijaan kunnostautua italialaisissa näyttelyissä. Tähän mennessä olen käynyt esittämässä paikallisia koiria peräti kolmessa näyttelyssä Italiassa. Seuraava italianreissukin on jo buukattu.

ssmIMG_7384

Yllä: Cirnecoiden erikoisnäyttely Grassobbiossa

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com