Cirnecoiden erikoisnäyttely Italiassa, Grassobbio 22.3.2015

grassobbio-pikku

Manner-Italian ainoa cirnecoiden erikoisnäyttely pidetään aina vuosittain Pohjois-Italiassa Grassobbiossa. Tänä vuonna kyseessä oli 20-vuotisjuhlanäyttely ja koska satuimme juuri tuolloin olemaan Italiassa, piti näyttelyyn tietysti mennä. Grassobbio on näyttelypaikkana hyvin tuttu, siellä on tullut käytyä monen moista kertaa 2000-luvun alusta lähtien.

Erikoisnäyttelyn yhteydessä pidettiin metsästyskoe, jonne osallistui 18 koiraa. Näyttelyyn osallistui niin ikään myös 18 koiraa, mutta suurin osa näyttelyyn osallistuneista koirista eivät osallistuneet metsästyskokeeseen. Koiria oli ilmotettu niin kokeeseen kuin näyttelyyn manner-Italian lisäksi myös Sisiliasta ja Sveitsistä. Lisäksi paikalla oli pari kymmentä turisticirnecoa.

Omat koirat jäivät meillä Suomeen, mutta kuten yleensä, minulle nakattiin esitettäväksi koiria – tietysti sellaisia, jotka eivät olleet aikaisemmin olleet edes näyttelyremmissä. Tuloksilla ei hurrattu, mutta tulipa nyt toinen handlaamista koiristani hyväksyttyä rotuun. Se oli alkujaan rekisteröimätön, mutta tässä näyttelyssä tehdyn rotuunoton vuoksi se tulee saamaan viralliset rekisteripaperit Italian Kennelliitosta.

Näyttelyn parhaaksi koiraksi valittiin Tayla della Baia delle Sirene ja VSP:ksi rotuunotettu Nilo.

Alla muutamia kuvia tapahtumasta ja isompi albumi tästä linkistä klikkaamalla.

ssmIMG_7384
Yllä: Osa osallistujista

ssmIMG_7486
Yllä ROP-koira Tayla della Baia delle Sirene

ssmIMG_7602
Yllä: Soraya ja meikäläisen jalat

ssmIMG_7772
Yllä: VSP rotuunotettu Nilo
 
ssmIMG_7812
Yllä: ROP Tayla della Baia delle Sirene

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com