Näyttelytuloksia elokuulta ja syyskuulta

syksytuloksia

Kasvattimme tai koiriemme jälkeläisten omistajat ovat olleet ihanan aktiivisia näyttelyissä elo- ja syyskuussa! Kiitos siitä!

Omalta osaltamme tietokoneella istuminen on jäänyt viime kuukausien aikana sen verran vähäiseksi, minkä vuoksi emme ole kerenneet päivittää tuloksia kotisivuillemme. Mutta nyt ryhdistäydytään kokoamalla loppukesän ja alkusyksyn tulokset.

 

1.-3.8.2014 Jönköping KV Ruotsi

Jönköpingissä järjestettiin kolme kansainvälistä näyttelyä peräkkäisinä päivinä. Joka päivä osallistui 5-x cirnecoa. Luckyn jälkikasvu oli mielettömän voitokasta. Perjantaina esillä oli viisi cirnecoa ja rotunsa paras sertillä oli Tesla (Lex Murphy Can’t Get Enough) velipojan Baconin (Lex Murphy Bring Home The Bacon) ollessa VSP. Lauantain tulokset olivat täsmälleen samat. Sunnuntaina esillä oli kuusi cirnecoa: Tesla oli narttujen paras sertillä ja Bacon urosten 2. paras sertillä. Mielettömän hienoja tuloksia alle 1-vuotiailta cirnecoilta!

 

9.8.2014 Maailmanvoittajanäyttely Helsinki

Maailman yhteen suurimpaan näyttelyyn, maailmanvoittajanäyttelyyn Helsingin Messukeskukseen oli kokoontunut paikalle mahtavat 44 cirnecoa omistajineen Suomesta, Ruotsista, Venäjältä, Italiasta ja USA:sta. Rotunsa parhaaksi ja Maailmanvoittajaksi valittiin myös kahta päivää aikaisemmin Club Showssa rotunsa parhaaksi valittu Marisla’s Alessandria ”Pau”. Paljon onnea Heidille, Markolle ja kasvattaja Marjolle!

Luckyn jälkikasvulle tuli myös upeaa menestystä: tytär Marisla’s Bellezza ”Inna” sai narttujen vara-cacib:n ja sertin. Inna myös valioitui Suomen muotovalioksi – ehkä maailman hienoin näyttely valioitua!! Onnea Marika & Marjo! Luckyn toinen tytär Lex Murphy Can’t Get Enough ”Tesla” voitti narttujen juniorimaailmanvoittaja -tittelin, onnea Maria! Poika Lex Murphy Fierce N Furious ”Kiro” sijoittui junioriluokassa toiseksi ja epävirallisesti voidaan puhua varamaailmanjuniorivoittaja -tittelistä.

Urosten avoimen luokan voitti meidän Toscan poika Iosono Universo ”Venti” ja Venti sai myös hienosti varasertin, mikä tarkoitti sitä, että Venti sijoittui maailmanvoittajanäyttelyn urosten parhaimmistoon. Avoimessa luokassa neljäntenä oli Iosono Uno di Noi ”Tito”. Valioluokassa toiseksi sijoittui Iosono Classico ”Indi” ja neljänneksi Iosono Cherubino ”Aatos”. Lucky del Borgo di Pratica ”Lucky” ja Iosono Champagne ”Sienna” saivat erinomaiset. Junioriluokassa ”Lumo” Lex Murphy Let’s Get It On” sijoittui neljänneksi erinomaisella. Kasvattajaluokkamme palkittiin kolmanneksi kunniapalkinnolla.

Kuvia Maailmanvoittajanäyttelystä: http://iosono.kuvat.fi/kuvat/World+Dog+Show+2014/

 

16.8.2014 Eskilstuna, Ruotsi

Tesla (Lex Murphy Can’t Get Enough) oli rotunsa paras ja velipoika Scaramanga (Lex Murphy I Snooze You Lose) oli VSP sertillä. Tuomarina oli Robert Blümel.

 

16.8.2014 Valkeakoski 

Tuomari Kirill Barbasov valitsi kahdesta ilmoittautuneesta cirnecosta voittajaksi Aatoksen (Iosono Cherubino). Aatos siis ROP. Onnea Riikka & Aatos!

 

17.8.2014 Oslo, erikoisnäyttely

Norjassa cirnecoiden ja muiden välimeren rotujen erikoisnäyttelyssä Tesla (Lex Murphy Can’t Get Enough) oli rotunsa paras ja lopulta BIS3! Bacon oli VSP. Ilmoitettuna oli 12 cirnecoa. Mahtavaa, onnea Maria!!!! Ja näillä pennuilla ei ole ikää edes vielä vuotta!

 

17.8.2014 Norrköping KV

Viidestä näyttelyyn paikalle tulleesta cirnecosta Marley (Lex Murphy Hard To Be Humble) oli urosten paras sertillä! Luckyn jälkikasvu rules!

 

23.8.2014 Backamo

Lisää menestystä Luckyn pennuille: Tesla (Lex Murphy Can’t Get Enough) oli ROP ja Bacon (Lex Murphy Bring Home The Bacon) oli VSP. Molemmille sertit. Tuomarina oli Liz-Beth Liljeqvist.

 

23.8.2014 Kouvola kaikkien rotujen näyttely

Kouvolassa ei valittu lainkaan rotunsa parasta. Tuomari Milosava Matejevic palkitsi Tinon (Iosono Ciccio) ERI:llä.

 

24.8.2014 Heinola kaikkien rotujen näyttely

Heinolassa kilpailtiin veljesten voimin. Rotunsa parhaaksi tuomari Jarmo Vuorinen valitsi Ventin (Iosono Universo) ja Venti sai samalla viimeisen sertinsä Suomen muotovalion arvoon. Onnea!!!! Iosono Uno di Noi ”Tito” oli toiseksi paras uros.

venti_heinolasm

venti_heinola13sm

 

30.8.2014 Tervakoski kansainvälinen näyttely

Venti (Iosono Universo) oli rotunsa paras CACIB:lla Tervakosken kv-näyttelyssä. Tuomarina oli Magnus Hagstedt.

ventitervakoski

 

30.-31.8.2014 Visby, Ruotsi

Visbyssä pidettiin viikonlopun aikana kaksi näyttelyä. Marley (Lex Murphy Hard To Be Humble) oli molemmissa näyttelyissä rotunsa paras sertillä. Onnea!

 

6.9.2014 Helsinki kaikkien rotujen näyttely

Venti (Iosono Universo) oli tuttuun tapaan rotunsa paras. Ventin serkkutyttö Nene (Iosono Celeste) vastakkaisen sukupuolen paras sertillä. Tämä oli Nenen toinen serti ja vasta kolmas näyttely. Hienoa! Tuomarina oli György Tesics.

helsinkisyysnayttelysm

 

 

13.9.2014 Liettuassa kaikkien rotujen näyttely

Aatos (Iosono Cherubino) nappasi Liettuassa sertin ja sijoittui rotunsa parhaaksi, mikä tarkoittaa sitä, että Aatos saa lisätä pitkään tittelirimpsuunsa Baltian ja Liettuan muotovalion arvo -tittelit. Aatos pääsi myös jatkoon ryhmäkilpailussa. Onnea Riikka & Aatos!

smIMG_8368

 

 

14.9.2014 Porvoo kaikkien rotujen näyttely

Näyttelyssä kilpailtiin kolmen cirnecopojan kesken. Voiton vei meidän Luckyn poika Kiro (Lex Murphy Fierce N Furious). Kiro oli siis rotunsa paras ja ryhmässä Kiro sijoittui vielä neljänneksi (RYP4)! Venti (Iosono Universo) oli PU2 ja Tito (Iosono Uno di Noi) oli PU3. Rotu- ja ryhmätuomarina oli Paul Stanton Ruotsista. Onnittelut Kiron perheelle!

kiro-porvooryp4
Kuva: Jarkko Puikkonen

 

 

21.9.2014 Hyvinkää ryhmänäyttely

Hyvinkään ryhmänäyttelyyn osallistui seitsemän cirnecoa. Kirsi Honkanen valitsi rotunsa parhaaksi Ventin (Iosono Universo) ja ryhmäkilpailuissa Tuula Savolainen sijoitti Ventin ryhmän neljänneksi parhaaksi (RYP4)! Jee, onnittelut Elli & Venti! Tino (Iosono Ciccio) oli toiseksi paras uros ensimmäisellä sertillään. Onnea!

venti-hyvinkaaryhma
 Kuva: Elina Karlsson

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com