Sienna vuoden voitokkain cirneco

siennapikkukuva2

Tätä uutista ei täällä ole julkistettu eikäpä kyllä juuri sosiaalisessa mediassakaan, vaikka kyseessä on viime vuoden saavutus. Mutta koska kyseessä on varsin arvovaltainen saavutus ja omistajansa mielestä kyseessä on vielä maailman ihanin koira, niin kyllä tästä pitää uutinen skriivata.

Suuri uutinen on se, että meidän Sienna oli näyttelykehissä viime vuoden eli vuoden 2016 voitokkain cirneco Suomessa. Se teki hattutempun, koska ihan ensimmäisenä näyttelyvuotenaan, vuonna 2013, se oli myös vuoden voitokkain cirneco.

Sienna on virallisesti C.I.B. C.I.E. POHJ & FI & NO & SE & BALT & EE & LV & LT MVA, FI & SE & EE & LV KVA-m, FI KVA-r, HeW-13, Vuoden cirneco 2013, DVM-14, EEV-14, SICMM-15, EUV-15, V-15 Vuoden cirneconarttu 2015, BALTV-16 Vuoden cirneco 2016 LTV-17 Iosono Champagne. Aikamoinen rivi titteleitä.

siennapaakukat

Sienna aloitti näyttelyuransa vasta miltei kahden vuoden iässä huhtikuussa 2013. Se oli ensimmäisessä näyttelyssään paras narttu sertillä ja CACIB:lla häviten vain isälleen. Sen menestys jatkui näyttelystä toiseen, se alkoi jopa voittamaan silloin lähes voittamatonta isäänsä Luckya ja lopulta Siennasta kruunattiin samana vuonna vuoden voitokkain cirneco.

Vuonna 2014 Sienna oli toiseksi voitokkain cirneconarttu, vaikka pidimme välivuotta ja osallistuimme koko vuoden aikana vain muutamaan näyttelyyn. Vuonna 2015 Sienna oli voitokkain cirneconarttu ja toiseksi voitokkain cirneco. Ja viime vuonna, 2016, Sienna oli jälleen vuoden voitokkain cirneco. Olen todella ylpeä Siennasta, sillä loppupeleissä käymme melko vähän näyttelyissä verrattuna moneen muuhun aktiiviharrastajaan.

siennaryp4svkl

Vuoden 2017 aikana Sienna on osallistunut vain kolmeen näyttelyyn. Maaliskuun alussa lähdimme Liettuaan 2 x KV-näyttelyyn ja siellä seitsemästä cirnecosta Sienna oli molempina päivinä rotunsa paras. Joitakin viikkoja myöhemmin Lahden näyttelyssä Sienna oli 12 cirnecosta ROP.

Päätin keväällä jättää Siennan varhaiseläkkeelle näyttelyisät ja Siennaa nähdään tulevaisuudessa enää harvoissa ja valituissa näyttelyissä. Nyt keskitymme nuorempaan polveen ja katsotaan, saadaanko aikaan uusia nuoren polven vuoden voittajia tulevaisuudessa.

Otimme itse asiassa kolmoisvoiton vuoden 2016 kilpailussa. Toiseksi voitokkain cirneco ja voitokkain uros oli meidän italiantuontiuros Teppo (Hadranensis Radames). Vuoden kolmanneksi voitokkain cirneco oli Venti (Iosono Universo), joka oli taas vuonna 2015 menestynein cirneco Suomessa. Me olimme myös vuoden 2016 cirnecokasvattaja.

Vuoden voitokkaimmat cirnecot, tulokset Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry:n sivuille >>

tepposmclub

Yläpuolella Teppo (Hadranensis Radames)

ventismclub

Yläpuolella Venti (Iosono Universo)

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com