Tildalle jackpot Lahdessa ja Titosta kansainvälinen valio

ruusukelahti

Lahti KV

Kaunis sijoitusnarttumme Tilda (Iosono Hadriana) osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä viime viikonloppuna Lahdessa. Näyttelyssä esitettiin kuusi cirnecoa Esa Ruotsalaiselle ja meidän 11 kuukauden ikäinen juniori vei koko rodun voiton! Tilda oli siis rotunsa paras ja se voitti saman tien viime vuoden kaksi menestyneintä cirnecoa, asuinkumppaninsa Ventin, joka oli paras uros, sekä tätinsä Siennan, joka oli toiseksi paras narttu.

Koiriemme tulokset:
Iosono Hadriana ROP, SERT, ROP-juniori
Iosono Universo VSP, CACIB
Iosono Champagne PN2, CACIB
Iosono Elassona NUO ERI 1
Kennel Iosono ROP-kasvattajaluokka

lahticirnecorp2016

^Yläpuolella Lahden VSP Venti ja ROP Tilda (Kuva Elina Karlsson)

tilda11kk

^Tilda (Kuva Elina Karlsson)

Lappeenranta KV/Imatra KV

Viikkoa aikaisemmin pääsiäisenä pidettiin Lappeenrannan/Imatran näyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu peräti 14 cirnecoa Jaana Hartukselle, mutta paikalla niitä oli 12. Meidän koiria paikalla oli neljä, joista Venti (Iosono Universo) otti urosten voiton kahdeksasta uroksesta. Toiseksi paras uros oli Tito (Iosono Uno di Noi), joka sai samalla vara-CACIB:n ja joka Kennelliiton mukaan vahvistuu CACIB:ksi. Täten Tito sai viimeisen CACIB:nsa kansainvälisen muotovalion arvoon (C.I.B.)! Sienna (Iosono Champagne) oli neljästä nartusta toiseksi paras CACIB:lla.

Koiriemme tulokset:
Iosono Universo VSP, CACIB
Iosono Uno di Noi PU2 VACA -> CACIB -> C.I.B.*
Hadranensis Radames NUO ERI 1 SA
Iosono Hadriana poissa
Iosono Champagne PN2, CACIB

imatracirneco2016

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com