Iosono vuoden kasvattaja ja meillä jälleen vuoden voitokkaimmat koirat

pikkuk_voitokkaim2015

Kennel Iosono palkittiin Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry:n kevätkokouksessa 16.4. vuoden cirnecokasvattajana jo toista kertaa peräkkäin. Vuoden kasvattajakilpailu lanseerattiin vasta vuonna 2014 ja siinä lasketaan yhteen kasvattajan viiden voitokkaimman koiran pisteet.

ventisiennavoittaja

Lisäksi kasvattimme Venti (Iosono Universo) palkittiin vuoden voitokkaimmaksi cirnecoksi näyttelyissä ja sijoitusuroksemme Pasi (Cyrenensis Mascotte) vuoden voitokkaimmaksi maastojuoksijaksi rodussaan. Onnea Ventin omistajille Elina Karlssonille sekä Toni Miinalaiselle superhienosta näyttelyvuodesta! Ja kiitos Pasin perheelle Nelli Nurmiselle ja Olli-Pekka Koljoselle Pasin kilpailuttamisesta maastojuoksukilpailuissa. Pasin omistavat minä (Inka Luomanmäki) ja Marjo Blomberg.

Vuoden näyttelycirneco -listan TOP10:ssä oli peräti kuusi meidän koiraa tai kasvattia. Kiitos teille kaikille listalla olevien koirien omistajille aktiivisuudestanne ja hienoa, että viette koirianne näytille!

Sienna (Iosono Champagne) on historiallisesti ensimmäisenä koirana kaikkien palkittavien vuoden koira -harrastuslajien TOP10-listalla: vuoden näyttelycirnecolistan toisena, vuoden maastojuoksijalistan kuudentena, vuoden ratajuoksijalistan neljäntenä ja vuoden agilitykoirissa kolmantena.

Koiramme tai kasvattimme ovat olleet vuoden näyttelykoiria omassa rodussaan myös vuosina 2003, 2004, 2006, 2009, 2011, 2012, 2013 ja 2014.

Linkki: vuoden voitokkaimmat cirnecot Suomessa 2015

vuodenvoitokkaimmat2015sm

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com