Venti näyttelyn toiseksi kaunein Helsingissä

pikkukuva-ventiryp

Venti (Iosono Universo) oli heinäkuisen Kartano Weekend -vinttikoiranäyttelyn tähti. Näyttely on Helsingin Vinttikoirakerhon järjestämä ja se on aina yksi vuoden must-näyttelyistä vinttikoiraväelle. Mukana oli nytkin useampi sata vinttikoiraa ja cirnecoita oli kehässä yhdeksän kappaletta.

Rotunsa parhaaksi (ROP) valittiin siis Venti ja vastakkaisen sukupuolen paras (VSP) oli Sienna (Iosono Champagne). Teppo (Hadranensis Radames) oli toiseksi paras uros sertillä, Lucky (Lucky del Borgo di Pratica) oli kolmanneksi paras uros sekä rotunsa paras veteraani ja Aatos (Iosono Cherubino) neljänneksi paras uros. Sissi (Iosono Marisla) teki ensiesiintymisen näyttelyissä ja se sai heti ensimmäisen serttinsä ja oli kolmanneksi paras narttu. Luna (Iosono Etnea) oli junioriluokan toinen erinomaisella. Meidän kasvattajaluokka oli rotunsa paras.

Ryhmäkilpailuissa oli mukana muutama erikoisluokka, kuten näyttelyn kaunein VSP-koira. Otimme osaa siihen Siennan kanssa ja kas, Sienna sijoittui BIS4:ksi! Varsinaisessa ROP-koirien ryhmäkilpailussa oli Ventin vuoro loistaa, sillä se voitti koko ryhmän Christian Jouanchicotin arvostelemana! BIS-kehän aikaan iski harmillinen rankkasade, joka tosin oli jo melkoisen tuttu vieras tältä kesältä. Venti sijoittui näyttelyn toiseksi kauneimmaksi koiraksi Markku Mähösen tuomaroimana ja afgaaninvinttikoira oli koko näyttelyn kaunein.

Venti liittyi ryhmävoittajien kerhoon. Sattumoisin myös sen veli Tito (Iosono Uno di Noi) sekä emä Tosca (Iosono Diamante) ovat voittaneet ryhmän ja sijoittuneet näyttelyssä BIS2:ksi. Aikamoisen menestynyt perhe, sillä cirnecoiden maailmanhistoriassa cirnecot eivät montaa kertaa ole ryhmiä voittaneet tai sijoittuneet Best in Show -kilpailuissa.

ventiryp

Venti RYP1 ja BIS2

sissisert2sm

Sissi sai ensimmäisen sertinsä

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com