Italianvinttikoirapentuja syyskuun lopulla

fiinapicokesa

Odotamme italianvinttikoirapentuetta syntyväksi syyskuun lopulla 2017. Fiina kävi ultrassa ja pentuja näkyi vatsassa. Pentueen molemmat vanhemmat ovat terveystutkittu ja molemmilla on erityisen hyvät luonteet.

Pentueen isä: FI KVA-r FI KVA-m DVM-17 SICMM-17 Tarumetsän Kas Maalissa Jo ”Pico”
Pentueen emä: Iosono Tiffany ”Fiina”

Fiina edustaa jo neljättä sukupolvea italianvinttikoiriamme. Sen isä on näyttelyissä ja juoksukilpailuissa menestyksekkäästi pärjännyt Northgate’s Midnight Fantasy ja emä kotona asuva 9-vuotias oma Jemmamme, Iosono Fiamma.

Tämä tulee olemaan Fiinan ensimmäinen pentue. Fiina on syntynyt keväällä 2013. Se on silmätarkastettu kahteen kertaan, kesällä 2016 sekä huhtikuussa 2017 ja sillä on toisessa silmässään italianvinttikoirille hyvin yleinen lasiaisenrappeuma, muuten silmät ovat ok. Polvet Fiinalla on tarkastettu terveeksi, 0/0. Fiina on ollut tähän asti täysin terve. Fiinalla on erittäin upea luonne; se on rohkea, avoin ja iloinen luonteeltaan. Se rakastaa ihmisiä ja koiria ja on hyvin sopeutuvainen ja hiljainen.

Pentueen isä on 3-vuotias Pico, Tarumetsän Kas Maalissa Jo. Pico on myös upealuonteinen; se on italiaanoksi rauhallinen ja sillä vaikuttaa olevan erityisen hyvä hermorakenne rotuisekseen. Pico on hyvin menestynyt harrastusrintamalla, vaikka se aloitti harrastusuransa vasta viime vuoden kesällä. Picolla on näyttelyistä kaksi serttiä. Se on käyttövalio maastojuoksuista ja ratajuoksusta. Picon silmät on tutkittu terveiksi kahdesti (2015 ja 2017). Polvet ovat myös terveet 0/0 (2017).

Jos olet kiinnostunut tulevasta pentuesuunnitelmastamme tai ylipäätänsäkin rodusta, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää. Sähköpostiosoitteemme on iosonocirneco@gmail.com ja puhelinnumeromme 040 165 7010 (Inka, mielellään klo 17 jälkeen) tai 040 568 0179 (Erja).

Kuvia Fiinasta ja Picosta:

fiina-pico

 

fiinaheina16a

fiinaheina16b

picomessari

pico1

pico4

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com