Sienna voitokkain Clubbarissa ja erkkarissa

pikkukuva-kasvis

 

kasvissvkl16

 

Olen viime aikoina ollut laiskimus nettisivujemme päivittämisen suhteen. Siitä syystä täällä ei ole juuri näkynyt ajankohtaisia kasvattiemme näyttely- ja koetuloksia, vaikka ne ovat olleet todella paljon esillä – upealla menestyksellä. Tänä vuonna harrastusrintamalla koirillemme on tullut SM-kultaa, ryhmäsijoituksia näyttelyissä, rata- ja maastojuoksuvoittoja ja rallytokon koulutustunnus (siitä sentään on postaus). Nyt päätin syksyn tullessa ryhdistäytyä ja on aika lisätä kohta jo menneen harrastuskauden tuloskimaraa.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettiin kaksi meidän roduillemme tärkeää tapahtumaa; lauantaina Suomen vinttikoiraliiton erikoisnäyttely, joka on se virallinen päänäyttely cirnecoille ja italiaanoille sekä sunnuntaina cirnecoiden ja italianvinttikoirien vuoden päätapahtuma, Club Show, joka kokoaa vuoden suurimman määrän cirnecoita ja italiaanoja samaan paikkaan.

Suomen Vinttikoiraliiton päänäyttely pidettiin lauantaina 2.7.2016. Tuomarina oli tiukka saksalainen Wilfriede Schwern-Hahne, joka muuten aikoinaan vuonna 2002 arvosteli kahdeksan cirnecoa vinttikoirien erikoisnäyttelyssä. Nyt 14 vuotta myöhemmin kehässä oli 10 cirnecoa, joista yksi oli pentu. Sienna (Iosono Champagne) veti pisimmän korren ja se oli rotunsa paras. Nartuissa toiseksi paras sertillä oli juniori-ikäinen Tilda (Iosono Hadriana). Uroksissa veteraani-Lucky (Lucky del Borgo di Pratica) voitti nuoremmat kilpakumppaninsa ja Lucky nousi parhaaksi urokseksi. Urosten toiseksi paras oli Venti (Iosono Universo). Teppo (Hadranensis Radames) sai erinomaisen ja Tito (Iosono Uno di Noi) erittäin hyvän. Sissi (Iosono Marisla) sai laatuarvosanan hyvä. Kasvattajaryhmämme oli rotunsa paras.

Ryhmäkilpailussa mahtimenestys jatkui: Sienna oli ryhmän neljänneksi paras (RYP4), Lucky näyttelyn neljänneksi kaunein veteraani (BIS4) ja kasvattajaluokkamme oli näyttelyn kolmanneksi kaunein ryhmä (BIS3). Vau!

siennaryp4svkl

Yläpuolella: Sienna SVKL:n erikoisnäyttelyn ROP ja RYP4

 

clubshow16_cism

Kuvassa yläpuolella Club Shown ROP Sienna ja VSP Teppo

Seuraavan päivän Club Showhun oli ilmoitettu 23 cirnecoa. Tuomarina toimi italialainen Anna Albrigo, joka on erikoistunut kotimaassaan cirnecoihin. Siennan viikonlopun menestys jatkui ja se oli jälleen rotunsa paras! Tämä oli itse asiassa jo kolmas kerta, kun Sienna on ollut vuosittaisessa Club Showssa vähintään narttujen paras. Vain kerran se on Club Showssa hävinnyt narttukehässä ja silloinkin se oli hienosti toiseksi paras narttu.

Uroksissa kaikki neljä sijaa tulivat tavalla tai toisella meidän talliimme. Parhaan uroksen tittelin voitti Teppo. Toiseksi paras uros oli Luckyn poika Kiro (Lex Murphy Fierce N’Furious), kolmanneksi paras uros oli Lucky ja neljänneksi sijoittui Venti. Nartuissa otimme tuplavoiton, sillä narttujen kakkossija meni ensimmäiseen näyttelyynsä osallistuneelle Dalmalle (Iosono Haute Couture).

tepposmclub

Kuvassa yläpuolella Teppo (Club Showssa paras uros 1). Teppo voitti myös näyttelyn parhaimmat cirnecoliikkeet-palkinnon

kirosmclub

Kuvassa yläpuolella Kiro (Club Showssa paras uros 2.) sekä näyttelyn kaunein cirnecopää

luckysmclub

Kuvassa yläpuolella Lucky (Club Showssa urosten 3. paras ja paras veteraani ja näyttelyn 2. kaunein veteraani)

ventismclub

Kuvassa yläpuolella Venti (Club Showssa paras uros 4)

dalmasmclub

Yläpuolella kuvassa Dalma (Club Showssa 2. paras narttu, rop-juniori sekä näyttelyn kaunein juniori)

 

Ryhmäkilpailussa tuli taas hienoja tuloksia: Sienna oli näyttelyn toiseksi kaunein (BIS2), Dalma näyttelyn BIS1-juniori, Lucky näyttelyn 2. kaunein veteraani (BIS2-veteraani) ja sen jälkeläisryhmä oli näyttelyn kaunein (BIS1). Kasvattajaluokkamme oli näyttelyn 2. kaunein.

Olipa ihan käsittämättömän mahtava näyttelyviikonloppu – vaikka menestystä on tullut, niin harvoin menestystä tulee näin paljon kerralla!

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com