Cirnecopennut syntyivät

pikkukuvapentuja

Järjestyksessä 16. cirnecopentueemme syntyi lauantaina 28.5. ihastuttavalle sisilialaisneito Rinalle (Rina del Gelso Bianco) sekä komealle Lennille (FI MVA Marisla’s Bagliore), joka on meidän Luckyn poika. Tällä kertaa maailmaan tupsahti poikabändillinen pentuja, viisi poikaa. Pennut saivat luonnollisesti työnimikseen poikabändi Backstreet Boysien laulajien nimet: A.J, Nick, Howie, Kevin sekä Brian.

Mamma ja pojat voivat hyvin ja pulleasti. Pennuilla on omat kodit odottamassa.

rinanpennut2pv

rinakakkospoika

brian6pv2

 

Kuvia pentujen vanhemmista:

rinaseisoo2

yllä: pentujen emä Rina (Rina del Gelso Bianco)

lennipaa

Yllä: pentujen isä Lenni (Marisla’s Bagliore)

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com