Venti on vuoden 2015 cirneco

venti660

Venti (Iosono Universo) menestyi viime vuonna erinomaisesti näyttelyissä. Se osallistui 15 näyttelyyn, joista kymmeneen Suomessa ja viiteen ulkomailla. Venti oli 11 näyttelyssä vähintään paras uros. Rotunsa paras se oli peräti yhdeksän kertaa. Ventin hienoimpina saavutuksina voidaan mainita Euroopan Voittaja -näyttelyn rotunsa paras arvo Oslossa syyskuussa, Kartano Weekendin Best in Show 2 -sijoitus heinäkuussa ja Messukeskuksen Voittaja -näyttelyn paras uros joulukuussa. Ventistä tuli myös vuoden aikana Euroopan Voittaja sekä Suomen Voittaja 2015 arvojen lisäksi Baltian, Viron, Latvian, Liettuan ja Norjan muotovalio sekä Baltian Voittaja 2015 ja Viron Voittaja 2015.

Tällaisella tuloskimaralla Ventistä tuli vuoden menestynein cirneco näyttelyissä 90 pisteellä. Onnea ja kiitos Ventin omistajalle Elina ”Elli” Karlssonille!

Näyttelyiden lisäksi Venti osallistui myös muihin harrastuksiin. Se osallistui viralliseen rally-toko -kilpailuun ensimmäisenä cirnecona Suomessa ja sai hyväksytyn tuloksen alokasluokassa pisteiden ollessa upeat 95. Venti kävi myös juoksentelemassa maastokisoissa muutaman kerran, mutta taitaa missi(siis mister)kisat olla kuitenkin enemmänkin Ventin laji. Elli ja Venti treenaavat myös agilityä ja Venti on osoittautunut olevan lupaava kyseisessä lajissa.

 

ventivoitokkain

venti654

ventieuv960

venti3v

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com