Näyttelytuloksia toukokuu 2015

pikkukuva-toukny

Siitä onkin kulunut jo miltei puolisen vuotta aikaa, kun olen viimeksi päivittänyt nettisivuillemme näyttelytuloksia. Tavallaan on harmitus, että nettisivuja tulee päivitettyä nykyisellään aivan liian harvoin. Toisaalta Kennelliiton tietokannasta KoiraNetistä näkee nykyään kaikkien näyttelyyn osallistuneiden koirien näyttelytulokset pian näyttelyn jälkeen. Ja varmasti myös sosiaalisen median käyttö on laskenut nettisivujen päivitystarvetta. Mutta yritetään kuitenkin pysyä tässäkin kanavassa kiinni!

Olen erittäin harvoin kirjoitellut nettisivuilla epävirallisten näyttelyiden match show -tuloksia, mutta tämä tulos vetää ylpeäksi. Venti (Iosono Universo) osallistui toukokuussa pidettyyn match showhun Tuomarinkartanossa, jossa tuomareina oli mm. arvostettuja ulkomuototuomareita. Venti voitti ensinnäkin isot punaiset aikuiset Hans Lehtisen tuomaroimana ja lopulta Best in Show -kehässä Hans Lehtinen, Jussi Liimatainen, Johan Juslin sekä Leena Sarvi valitsivat Ventin kyseisen mätsärin Best in Show 2:ksi.

ventihassematch

 

Helsingissä pidettiin toukokuussa kansainvälinen näyttely, jossa oli pitkästä aikaa paikalla mukava määrä cirnecoita, seitsemän kappaletta. Tuomarina cirnecoilla oli irlantilainen Michael Forte. Pisimmän korren vei (jälleen) Venti (Iosono Universo) ollen rotunsa paras cacibilla. Sienna (Iosono Champagne) oli paras narttu ja vastakkaisen sukupuolen paras niinikään cacibilla. Teppo (Hadranensis Radames) oli paras uros 2 sertillä ja näyttelyissä ensiesiintymisen tehnyt Pasi (Cyrenensis Mascotte) oli urosten kolmanneksi paras varasertillä ja varacacibilla. Neljänneksi paras uros oli Tito (Iosono Uno di Noi). G-pentueemme emo Ninja (Vespinja’s Cara Mia Iosono) oli rotunsa paras veteraani ja virallisissa luokissa näyttelydebyyttinsä tehnyt Nedda (Iosono Elassona) sai junioriluokassa erittäin hyvän. Kasvattajaluokkamme oli rotunsa paras.

helsinki0515ropvsp

 Kuvassa yläpuolella Venti ROP ja Sienna VSP

 

kasvis

Kuvassa yläpuolella kasvattajaluokkamme: Tito, Venti, Sienna ja Nedda

Lumo (Lex Murphy Let’s Get It On) osallistui toukokuun lopulla Lieksan ryhmänäyttelyyn ja oli rotunsa paras sertillä. Kuva Lumosta alapuolella.

lumo2vsm

 

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna pidettiin Viron voittaja -näyttely Tallinnassa. Matkaan lähtivät meitä edustamaan Venti ja Teppo. Paikalla oli yhteensä neljä cirnecoa ja Venti oli jo tuttuun tapaan rotunsa paras CACIB:lla ja se sai nimensä eteen tittelin Viron Voittaja 2015. Teppo oli paras uros 2. sekä rotunsa paras juniori. Se sai ensimmäisen Viron junioriserttinsä sekä tittelin Viron Juniori Voittaja 2015.

teppoventiestv

Kuvassa yläpuolella pojat Teppo & Venti

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com