Meillä jälleen vuoden voitokkaimmat cirnecot

minikuva-aa

Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry palkitsi kevätkokouksessaan viime vuoden voitokkaimmat cirnecot. Tulokset olivat jälleen ihan uskomattoman – tai itse asiassa käsittämättömän hyvät. Viisi voitokkainta näyttelylistalla sijoittunutta cirnecoa olivat nimittäin meidän koiriemme jälkeläisiä. Lisäksi meidät palkittiin vuoden cirnecokasvattajana.

Vuoden 2014 voitokkain cirneco näyttelypuolella oli Iosono Cherubino ”Aatos”. Aatos oli melkein jokaisessa osallistumassaan näyttelyssä rotunsa paras ja se nappasi myös muutamat ryhmäsijoitukset vuoden aikana. Kiitos Riikka Aatoksen hyvästä hoidosta sekä pro-esittämisestä näyttelyissä! Aatos kuuluu voitokkaseen sukuun, sillä sen emä Iosono Deja Vu oli vuoden 2009 menestynein cirneco, isä Lucky del Borgo di Pratica vuoden 2011 ja 2012 menestynein cirneco ja sisko Iosono Champagne vuoden 2013 menestynein cirneco.

aatos-rop

Yllä: Iosono Cherubino

Toiseksi voitokkain cirneco vain kahden pisteen erolla serkkuunsa Aatokseen oli Iosono Universo ”Venti”. Ventin näyttelymenestys oli myös upeaa, saldona useita ROP-voittoja ja aina vähintään SA-tulos. Suurkiitos omistaja Elli!

ventim

Yllä: Iosono Universo

 

Kolmanneksi voitokkain cirneco kuului myös tähän serkussarjaan: Marisla’s Alessandria ”Pau”, joka otti jättipotin Club Showssa ja Maailmanvoittajanäyttelyssä.

pau-seisoo

Yllä: Marisla’s Alessandria

 

Neljänneksi voitokkaimmaksi cirnecoksi sijoittui Iosono Uno di Noi ”Tito”, jonka vuoden hienoimpana saavutuksena oli ryhmänäyttelyn ryhmävoitto sekä best in show 2 -sijoitus.

tito_mokki4sm

Yllä: Iosono Uno di Noi

 

Viidenneksi sijoittui meidän oma Iosono Champagne ”Sienna”, jonka kanssa pidimme hieman välivuotta näyttelyistä, mutta silti kolmeen näyttelyyn osallistuminen riitti näinkin korkeaan sijoitukseen.

siennasessiosm

Yllä: Iosono Champagne

 

Onnea myös seitsemänneksi sijoittuneelle Laavakartanon Aamun Säteelle (Iosono Quintessenzan tytär) sekä kahdeksanneksi sijoittuneelle Marisla’s Amantealle (Iosono Divinan tytär)!

Vuoden agilitykoiraksi palkittiin meidän Iosono Diamante ”Tosca”.

tosca-aksa

Juoksupuolella jatkoimme maastojuoksuharrastusta Siennan kanssa ja aloitimme uutena lajina ratajuoksun. Sienna oli viime vuoden kolmanneksi voitokkain maastojuoksija ja kahdella ratajuoksukisallaan kuudenneksi voitokkain ratajuoksijacirneco. Siennaa voisi kutsua monitoimicirnecoksi, sillä kukaan muu cirneco ei ole sijoittunut näin korkealle kaikilla näillä kolmella listalla! Tänä vuonna mukaan tulee myös agility.

siennalampola

Yllä: Sienna (Iosono Champagne), kuva Sakari Lampola

 

Neljänneksi voitokkain maastojuoksija ja samalla voitokkain uros oli Siennan serkku Marisla’s Andrano ja yhdeksännelle sijalle sijoittui toinen serkku Iosono Universo.

 

Vuoden voitokkaimmat lista täällä: http://sic.fi/?page_id=6510

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com