Pennut syntyivät

minikuva-jade21

15. cirnecopentueemme syntyi päivälleen vuosi edellisestä pentueestamme, vappuaattona 30.4. Kävimme pentueen emon Aidan (Iosono Poesia) kanssa lomailemassa Italiassa helmikuun lopulla. Aida treffasi reissun aikana unelmiensa sulhonsa, Hadranensis Toton. Ensitreffit olivat onnistuneet ja yhdeksän viikkoa myöhemmin maailmaan syntyi treffien tuloksena neljä pentua: kaksi urosta ja kaksi narttua.

Pennut voivat oikein hyvin ja Aida hoitaa pentujaan tunnollisesti. Pennut ovat käyneet läpi monta eläinvaihetta ennen muuttumistaan cirneconpennuiksi. Vai mitä sanotte näistä marsun-, mursun- ja karhunpennuista (kuvissa pennut 0-21 vrk)?

vappupennut

neve3vrk2

vaavit9vrksm

jade14vrksm

peleneve15vrk

pups15vrk2

pups21vrk

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com