Turun näyttely 24.1.2015

pikku-siennapokaali

Pitkän näyttelytauon jälkeen osallistuin omien koiriemme kanssa näyttelyyn. Tai itse asiassa varaslähtö tuli otettua muutamaa viikkoa aiemmin Milanon näyttelyssä, mutta siellä ei omia koiria ollut mukana.

Turun kansainväliseen näyttelyyn oli ilmoitettu Björn Fritzille seitsemän cirnecoa, joista kuusi oli kehässä. Meidän Sienna (Iosono Champagne) oli rotunsa paras CACIB:lla. Tulevan pentueemme emä Aida (Iosono Poesia) oli toiseksi paras narttu sertifikaatilla ja vara-CACIB:lla. Serkkupoika Venti (Iosono Universo) oli vastakkaisen sukupuolen paras CACIB:lla ja sen veli Tito (Iosono Uno di Noi) 2. paras uros vara-CACIB:lla. Kasvattajaryhmämme oli rotunsa paras. Kaiken kaikkiaan kiva näyttelypäivä!

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com