Teppo ROP Virolahdella

pikkkuvateppo1

Italiantuontimme Teppo (Hadranensis Radames) täytti yhdeksän kuukautta ja lähdimme juhlistamaan merkkipäivää näyttelyyn Virolahdelle. Teppo oli vielä Italiassa asuessaan kerennyt kerran käymään näyttelyssä (tuloksena rotunsa paras pentu), mutta tämä oli Tepolle ensimmäinen virallinen näyttely. Mukaan lähti Tepon mamma Maria sekä minun mukanani Aida (Iosono Poesia).

Näytteypaikka oli lämmittämätön maneesi ja voitte kuvitella, kuinka kylmä sisällä oli helmikuisena pakkasaamuna – meidän mielestä jopa kylmempi kuin ulkona. Teppo ei onneksi niinkään kylmyydestä välittänyt ja se esiintyi hienosti ollen rotunsa paras sertillä Marian esittämänä. Hienosti alkoi komean Tepon näyttelyura! Aida tyypillisenä cirnecona sen sijaan kärsi kylmyydestä, mikä heijastui sen esiintymiseen. Tuloksena Aidalle erinomainen mutta ilman SA:ta.

Jos olisin etukäteen tiennyt näyttelypaikan luonteesta ja kylmyydestä, olisin kenties kaksi kertaa miettinyt paikalle lähtemistä. Ryhmäkilpailut jäivät meiltä väliin, sillä viisi-kuusi tuntia kylmässä autossa odottaminen ennen ryhmäkilpailuja ei äkkiseltään kuulostanut maailman hehkeimmältä idealta. Palattuamme jo puolen päivän kieppeillä takaisin Helsinkiin koirat pääsivätkin peuhaamaan ulkoilun merkeissä.

 

teppovirolahti1

Tuomari Maija Sylgren palkitsi Tepon ROP:lla. Urhea Maria kehässä ilman takkia. :-)

 

koiruudetsm

Koirat pääsivät peuhaamaan näyttelyn jälkeen

 

koiruudet2sm

teppo1smsTeppo-komistus

 

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com