Aatoksesta ja Siennasta kansainväliset valiot

sipuaats

Sisarukset Aatos (Iosono Cherubino) ja Sienna (Iosono Champagne) ottivat osaa Viron Voittaja -näyttelyyn 31.5.2014. Kummallakin oli tavoitteena saada se viimeinen CACIB kansainvälistä muotovalion arvoa varten. Cirnecoita oli ilmoitettu viisi kappaletta ja tuomariksi vaihtui Guido Schäfer. Kerrankin oli lupaava tuomarimuutos, sillä tämä herra oli nimittäin tehnyt Aatoksen ja Siennan äidistä Pepistä muutama vuosi takaperin Voittaja-näyttelyssä Messukeskuksessa rotunsa parhaan.

Jännäsimme siis kovasti niin tulosten kuin säiden osalta näyttelyssä. Sää oli todella epävakaa – välillä oli suunnaton helle ja välillä mahdoton kaatosade. Mutta kerrankin onni oli yllä; kaatosade loppui vain minuuttia ennen cirnecokehän alkamista ja aurinko alkoi paahtaa cirnecokehään.

Tulokset olivat niin mainiot kuin vain ikinä voivat olla: Sienna oli rotunsa paras ja Aatos vastakkaisen sukupuolen paras! Molemmista tuli kansainväliset ja Viron muotovaliot sekä Viron Voittajat 2014. Olipa mukava reissu!

sienna-viroYllä: Uusi C.I.B.* & C.I.E.* EE MVA EEV-14 Iosono Champagne

aatos-viro

Yllä: Uusi C.I.E.* EE MVA EEV-14 Iosono Cherubino

Ota yhteyttä

Kennel Iosono

Helsinki, Finland

Email : iosonocirneco@gmail.com